Dy bashkëpunime nga Gentfatali

By

Javën e kaluar zbuloi 10 gjërat që nuk i dinim për të, por tashmë ka dhe disa të reja për karrierën e tij.

Fjala është për prurjet muzikore të reperit Gent Fatali.

Prive ka mësuar se artisti do të vij në dy bashkëpunime, një me një artist mashkull e tjera me një këngëtare.

E para pritet të publikohet shumë shpejt.

Artikuj të ngjashëm