Duhet të shihni transformimin e kandidates më të bukur në S’komplekse

By

Kësaj here në S’komplekse vjen një vajzë 25-vjeçare nga Ferizaj që quhet Tirana.

Ajo erdhi dhe tregoi disa gjëra të vogla që donte t’i korrigjonte dhe transformimi i saj ishte jashtëzakonisht i bukur.

Ndiqni të plotë në videon e mëposhtme ndryshimet që bëri Tirana. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm