Dua Lipa në intervistën për Vogue: “Jam feministe por burrat…

By

Dua Lipa është këngëtarja më e suksesshme e Britanisë së Madhe pas Adele, dhe ajo është një figurë shumë e rëndësishme e grave në art.

“Feminizmi për mua nuk është t’i urresh burrat, mendoj se është më shumë sikur ne i meritojmë të njëjtat mundësi”, ka thënë ajo për revistën Vogue në numrin e Janarit. “Ne dëgjojmë vazhdimisht p0ër të gjithë këta burra të fortë e të rëndësishëm që e kanë ndryshuar botën, qoftë në histori qoftë në storien e njerëzimit”, thotë 23 vjeçarja Dua.

Por duke qenë në fund të këtij viti e me fokus në vitin 2019-të, nuk ka dyshim që këngëtarja britaniko-kosovare, po shkruan një tjetër fat për veten e saj, thuhet në këtë revistë.

Artikuj të ngjashëm