Dua Lipa kthehet në mësuesen e stilit të jetesës

By

“Me punën time, unë jam gjithmonë si, ‘OK, çfarë është më pas?’”, tha Dua Lipa në kopertinën e saj të Vogue në fillim të këtij viti. Në këtë rast, ajo që vjen më pas është Service95, një “shërbim në stil, kulturë dhe shoqëri” – dhe një zgjerim i madh i markës Dua. “Kam ëndërruar për këtë për kaq shumë kohë,” thotë këngëtarja për Vogue ekskluzivisht për platformën e saj të ardhshme të jetesës. “Është një hobi im masiv, gjithmonë kam bërë lista për gjithçka: vendet e mia të preferuara për të ngrënë, vendet e mia të preferuara për të qëndruar. Sinqerisht, nëse do t’ju tregoja aplikacionin Notes në telefonin tim tani…”

Në fakt, kjo është pikërisht ajo që Dua po bën me Service95, një buletin javor me rekomandime të kuruara personalisht nga vetë ylli i muzikës pop, nga hoteli i saj i preferuar i mbyllur, në vendin më të mirë për dumplings në rajonin e 11-të, tek muzika e preferuar gjatë fluturimit për në shtëpi. “Të gjithë miqtë dhe familja ime, kudo që udhëtojnë në botë edhe nëse janë atje vetëm për një natë do të më dërgojnë mesazhe për të pyetur se çfarë duhet të bëjnë”, thotë ajo. “Unë jam personi i tyre i kërkuar për rekomandime”. Service95 do t’u lejojë atyre që janë jashtë rrethit të brendshëm të Duas të kenë të njëjtat njohuri të brendshme që ajo ka marrë si një nga superyjet më të mëdhenj dhe më të udhëtuarës në planet.

“Vendet e mia të fotove janë një blog për jetën time,” pranon ajo. “Tani do të ketë një faqe interneti ku njerëzit mund të shkojnë dhe të kërkojnë në të vërtetë gjithçka”.

Megjithatë, nuk është e gjitha ushqimi dhe moda. Dua, do të përdorë gjithashtu Service95 për të vënë në pah figura frymëzuese dhe shkaqet më të afërta për zemrën e saj. “Për të rinjtë, shikimi i lajmeve mund të jetë mjaft intensiv,” thotë ajo. “Ju dëshironi të ndihmoni, por nuk dini si të ndihmoni. Unë dua të ndihmoj t’u jap të rinjve mjetet për të bërë një ndryshim”. Projekti do të përfshijë gjithashtu një podcast, në shërbimin tuaj, me një përzierje eklektike të ftuarish, duke përfshirë aktivistë në bazë, si dhe miq të Duas në listën A. “Është shumë interesante të jesh në anën tjetër të intervistës!” ajo tha. “Të gjithë të ftuarit me të cilët po flas kanë histori shumë frymëzuese dhe shpresojmë se si dëgjues do të mësoni diçka për veten tuaj”.

Emri Service95, i referohet vitit që lindi. “E gjithë ideja është të ndajmë informacione dhe të ndihmojmë njëri-tjetrin,” tha ajo.

Me Service95, ajo shpreson të ndihmojë ndjekësit e saj të bëjnë të njëjtën gjë. “Unë dua të jem në gjendje të përjetoj gjëra,” vazhdon ajo. “Nuk dua të shkoj në një qytet të mrekullueshëm dhe të qëndroj brenda hotelit tim, pastaj të largohem dhe thjesht të them që kam qenë atje. Kjo ka qenë gjithmonë një gjë masive për mua. Pavarësisht se çfarë, do të përpiqem të bëj diçka argëtuese”.

 

Artikuj të ngjashëm