Dua Lipa flet për tatuazhin e saj të parë dhe pse është ende i preferuari i saj

By

Duke folur në mënyrë anekdotike, shumica e njerëzve kanë tendencë të pendohen për tatuazhin e tyre të parë, por muzikantja Dua Lipa nuk është një nga ata njerëz. Në fakt, gati pesë vjet që ajo vazhdon të bëjë art në trupin e saj, Lipa zbulon se e para e saj mbetet pjesa më kuptimplote e artit të trupit që ajo ka – dhe ajo na tregoi të gjithëve për këtë.

Në vetëm 24 vjeç, Lipa ka mbledhur 15 tatuazhe gjatë viteve të kaluara. Për shembull, ajo shtoi një flakë dhe emoji në gishtin e saj vetëm tre muaj më parë, dhe para kësaj, ajo bëri tatu numrin 245 në krah – numri i shfaqjeve që ajo kishte performuar atë kohë.

Por tatuazhi i saj i parë?

Kjo erdhi në vitin 2015 kur Lipa ishte vetëm 19 vjeç dhe bëri udhëtimin e saj të parë në studion e artistit të  tatuazheve Sean Williams.

Bëhet fjalë për tatuazhin “Sunny Hill”, që nënkupton për rajonin e Kodrës së Diellit në Prishtinë.

“Është lagjja që prindërit e mi u rritën në Kosovë,” shpjegoi ajo. “[Sunny Hill] u bë emri i fondacionit tonë dhe më pas emri i festivalit tonë. Ai ka një kuptim të veçantë për mua.”

Disa nga tatuazhet e tjera të këngëtares janë:

Image result for dua lipa tattoosImage result for dua lipa tattoosImage result for dua lipa tattoosImage result for dua lipa tattoos

Artikuj të ngjashëm