Dren Abazi pjesë e një kauze mjaft të veçantë!

By

Fatkeqësisht si nëvendin tonë ashtu edhe nëpër botë ende hasim në probleme të tilla ku shfaqet dhuna në familje.

Fushatat sensibilizuese nuk kanë munguar asnjëherë por efekti i tyre ka qenë i pakët sidoqoftë një e tillë është nisur përsëri e numrit të madh që po e mbështesin i’u është bashkangjitur edhe këngëtari Dren Abazi.

Ai në profilin e tij në Instagram publikoi një fotografi teksa u pa të mbante në dorë një pankartë teksa në të shprehej mbështetja për kauzën në fjalë.

Shpresojmë që kjo iniciativë të ndikojë sadopak dhe të arrijë sukses pasi që problemet e tilla në familje në të gjithë botën janë më se evidente. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm