Drama familjare! Ja pse Brad Pitt ka raporte problematike me djalin e tij

Drama familjare. Nuk është sekret që Brad Pitt dhe djali i tij Maddox Jolie-Pitt kanë pasur një marrëdhënie të tendosur qysh kur aktori, 55 vjeç, dyshohet se u fut në një grindje me tani-18-vjeçarin në një aeroplan privat në vitin 2016. Us Weekly zbuloi historinë e incidentit famëkeq, i cili raportohet se nxiti Angelina Jolie … Continue reading Drama familjare! Ja pse Brad Pitt ka raporte problematike me djalin e tij