Drama e Enver Petrovcit midis Texasit!

By

Drama “Të mallkuarit” nga Enver Petrovci nga gjithsej pesë projekte teatrore është në mesin e tëksteve që është pranuar nga bordi i teatrit ne Dallas, Texas, për mundësinë e hyrjes në repertorin e teatrit për sezonin 2015/2016.

Kjo marveshje e arritur është një hap shumë i rëndësishëm për teatrin dhe dramaturgjinë shqiptare.

Lajmin e ka konfirmuar njëri nga aktorët i cili do ta ketë fatin të luaj në këtë shfaqje, Hysen Zeqaj

Artikuj të ngjashëm