Dragos Savulescu lirohet nga paraburgimi, nuk mund të largohet nga Greqia

By

Dragoș Săvulescu, u lirua nga paraburgimi. Biznesmeni është vendosur nën kontroll gjyqësor dhe nuk lejohet të largohet nga Greqia

Gjyqi u hap pasi Rumania kërkoi ekstradimin e tij, i cili do të vazhdojë të gjykohet, por me të nën kontroll gjyqësor. Ish -aksionari i Dinamos nuk lejohet të largohet nga Republika Greke.

Dragoș Săvulescu, u ndalua nga autoritetet greke, të dielën në mbrëmje deri të hënën, ndërsa ishte në ishullin e Mykonos, është nën kontroll gjyqësor në Greqi.

Masa u urdhërua nga një gjykatë lokale që gjykoi kërkesën nga Rumania për ekstradimin e biznesmenit.

Vendosja nën kontroll gjyqësor nënkupton që Dragoș Săvulescu ka një sërë detyrimesh, mes tyre edhe atë të paraqitjes para gjykatës brenda afateve të përcaktuara nga gjyqtari. Përveç kësaj, atij nuk i lejohet të largohet nga Greqia.

Artikuj të ngjashëm