Doktori i mrekullive: Kush do e humbas kujtesën gjatë operimit?

By

Kush do e humbas kujtesën gjatë operimit?

Aliu dhe Nazllë vazhdojnë lidhjen e tyre në fshehtësi

Beliz dhe Këvëllxhëm do ta kenë përplasjen më të madhe ndonjëherë për shtatëzaninë.

Doktori i mrekullive, këtë mbrëmje në ora 18:50

Artikuj të ngjashëm