Doktori i mrekullive: Ferman pëson një tronditje emocionale

By

Pas ikjes nga spitali, Ali e bind Betyshin që të bëj operacionin.

A do të shpëtojnë ajo dhe motra e saj?

Ferman telefonohet nga institucioni ku qëndron motra e tij, çfarë do të ndodh me të?

Doktori i mrekullive, këtë mbëmje në ora 18:50

Artikuj të ngjashëm