Do të tmerroheni me filmin e ri të “Winnie The Pooh”

By

Winnie the Pooh: Blood and Honey – filmi horror i ardhshëm i bazuar në personazhet e librit jashtë të drejtës së autorit – do t’i sjellë Winnie dhe Piglet në një tërbim vrastar pasi.

Slasher Film 'Winnie The Pooh: Blood And Honey' Shows Beloved Characters  Gone 'Feral' | HuffPost Entertainment

Gjatë një interviste me Variety, regjisori Rhys Frake-Waterfield diskutoi komplotin e adaptimit të ardhshëm horror, i cili ka përfshirë mediat sociale ditët e fundit. Blood and Honey paraqet Pooh dhe Piglet si “të këqijtë kryesorë të inatosur” pasi Christopher Robin i braktis ata për të shkuar në kolegj.

“Christopher Robin është larguar prej tyre duke mos u dhënë ushqim, kjo e ka bërë jetën e Pooh dhe Piglet mjaft të vështirë,” shpjegoi ai. “Për shkak se u është dashur të kujdesen shumë për veten e tyre, ata në thelb janë bërë të egër. Pra, ata janë kthyer në rrënjët e tyre shtazore. Ata nuk janë më të zbutur: ata janë si një ari dhe derr i egër që duan të shkojnë përreth dhe të përpiqen të gjejnë pre.”

“Kur përpiqesh të bësh një film si ky, dhe është një koncept vërtet i çuditshëm, është shumë e lehtë të shkosh në një rrugë ku asgjë nuk është e frikshme dhe është thjesht qesharake dhe me të vërtetë, budallaqe,” tha ai. “Dhe ne donim të gjenim mesin e artë.”/Prive.al

Artikuj të ngjashëm