Do & Don’t: XHENSILA VS. KIDA

By

Të dyja këngëtaret këtë vit kanë shijuar sukses të madh në karrierë e madje që të dyja erdhën në bashkëpunim me të njëjtin reper.

E përpos bashkëpuntorëve të njëjtë, Xhensila dhe Kida kanë paralajmëruar një duet të përbashkët.

Mirëpo përpos muzikës ka edhe diçka tjetër që i lidh ato. Të dyja janë munduar që të krijojnë imazh skenik unik që i veçon ato, madje Myrtezaj në një deklaratë të fundit ka thënë që nuk ka dëshirë ta krahasojnë me dikë tjetër sepse ka krijuar paraqitjen e saj.

Por,  shoqet kanë diçka të përbashkët që bie shumë në pah. Këpucët që janë përdorur nga Xhensila në spotin ‘Ama dorën’ i posedon edhe Kida, në fakt Orhidea është shfaqur më shumë se Myrtezaj me këto këpucë ngjyrë ari.

Edhe pse Kida i ka përdorur më shumë, Xhensila ka bërë kombinimin më të mirë në dizajnin e fustanit edhe pse ka të njëjtat ngjyra sikurse ajo e Kidës.

Po juve cili kombinim i’u duket më i mirë?!/Prive.al

Artikuj të ngjashëm