DO AND DON’T: LEONORA JAKUPI VS. MORENA TARAKU

By

Të dyja janë shumë aktive në instagram… Ku përpos projekteve Leonora dhe Morena tregojnë edhe veshjet e tyre.
Mirëpo një fotografi ka ‘qu’ pluhur. Palltot e tyre ngjasojnë shumë njëra me tjetrën… Edhe për kombinim kanë menduar të bëjnë të njëjtën gjë.
Femrat e estradës këto pallto i kanë kombinuar me xhinse të hapura, ndërsa te këpucët Leonora ka bërë zgjedhje më të mirë duke i’u afruar ngjyrës dominuese.
Veshja e cila është më e kompletuar është ajo e këngëtares Leonora Jakupi e cila edhe reflekton pozitivisht në fotografi e ndërsa Morena na vjen keq, pavarësisht veshjeve firmato shija e kombinimit lë të për të dëshiruar. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm