Ditë e lumtur në shtëpinë Sinan Hoxhës, muzikë vetëm për të birin!

By

Ka argëtuar të gjithë shqiptarët me këngët e tij por tani i ka ardhur radha të birit Ansit.

Këngëtari Sinan Hoxha, kur nuk është në ndonjë koncert, me patjetër gjen kohë për djalin e tij të vetëm, nga martesa me Andrra Destanin.

Hoxha ka ndarë disa minuta nga e diela e tij, për t’i bërë muzikë Ansit me një piano lodër.

Dhe që tani shihet se vogëlushi do marri erë nga muzika, ngase edhe nën këta tinguj amatorë të lodrës së tij, nuk e ndalë vallëzimin.

Ndërsa, është Andrra ajo që i ka xhiruar këto momente të bukura familjare duke i publikuar më pas në Instagram. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm