Dita e Nënës: Bebe Rexha surprizon të ëmën

By

Dita e Nënës festohet me 12 Maj në Kombet e Bashkuara dhe të gjithë shfrytëzojnë këtë ditë që celebrojnë nënat e tyre. Kjo ditë nuk i iki as Bebe Rexhes e cila zgjodhi t’a “llastojë” nënën e saj me dhurata.

Në postimin e Bebes në Instagram, ajo dhe nëna e saj ishin në dyqanin e Chanel, dyqan ky me qanta e këpucë luksoze. Ajo befasoi të ëmën duke i dhuruar qantën e parë Chanel. Ato ishin e ëma dhe e bija tipike në një dyqan ku kaluan shumë kohë për të vendosur nëse kjo ishte qanta e duhur.

Në postimin e saj në instagram, Bebe shkruan:

“Qanta e parë Chanel e nënës. Të dua dhe ti meriton një milion qanta Chanel.” /prive.al

Artikuj të ngjashëm