Disa truqe të bukurisë që do ju ndryshojnë jetën

By

Disa këshilla të vogla bëjnë ndryshime të mëdha në rutinën tuaj të bukurisë. Kjo gjithçka kërkon shumë punë, po vetëm pak zgjuarsi dhe trik.

Kontrolloni grimin tuaj në drita të ndryshme

Ju mund të mos keni dritën më të mirë kur aplikoni grimin. Kur futeni në makinën tuaj, kontrolloni grimin tuaj përpara se të shkoni kudo. Drita e ndritshme e jashtme do t’ju ndihmojë të shihni çdo detaj që mund të keni humbur.

enhanced-buzz-8145-1377103369-27

Përdorni bazë të bardhë para se të aplikoni ngjyrën e llakut të thonjve

Nëse përdorni një bazë të bardhë për thonj të vend të asaj transparente kjo do të bëjë që ngjyra e llakut tuaj të shtresohet me një ngjyrë më opake.

b5605cf9d1408b31902641dd0a70b31f

Aplikoni si duhet parfumin

Mos e spërkatni veten me parfum. Do të mbani si një fabrikë parfumesh në fillim, dhe atëherë nuk do të mbani erë si asgjë. Në vend të kësaj, spërkateni atë në pikat tuaja të pulsit.

dvsdv

Mos përdorni peshqirë për tharjen e flokëve

Harrojeni peshqirët për tharjen e flokëve. Në vend të kësaj, përdorni një bluzë të vjetër pambuku. Për dallim nga peshqirët, bluzat nga pambuku nuk elektrizojnë flokët. Do të keni kaçurrela të buta në vend të qimeve të pabindura.

1m0lnB4C9QBEhP5ISPBuwhKK

 

Artikuj të ngjashëm