Disa të vërteta rreth lidhjeve që duhet t’i dini (FOTO)

By

Aq shumë është shkruar për marrëdhëniet, saqë është e vështirë të përcaktohet se çfarë është e vërtetë e çfarë jo.

Ne kemi mbledhur disa stereotipe të marrëdhënieve që mund t’i hidhni tutje menjëherë.

“Në fillim duhet të ketë pasion”

Jo të gjitha marrëdhëniet fillojnë me pasion të jashtëzakonshëm. Prandaj, ia vlen t’i kushtoni vëmendje jo vetëm pasionit dhe shkëndijave, por edhe ndjenjës së sigurisë dhe rehatisë që ndjeni (ose jo) pranë një personi. Për një marrëdhënie të fortë, është shumë më e rëndësishme nëse mund të qeshni së bashku dhe t’i besoni njëri-tjetrit.

“Partnerët e lumtur kanë të njëjtat interesa”

Secili person ka interesat dhe hobit e tij. Mos mendoni se nëse e doni operën dhe i dashuri juaj potencial është i dhënë pas rafting, nuk do të keni asgjë për të folur dhe do të jeni të pakënaqur së bashku. Përkundrazi, interesat personale do t’ju bëjnë më tërheqës në sytë e partnerit.

“Çiftet e lumtura nuk zihen kurrë”

Njerëzit që nuk zihen kurrë zakonisht thjesht nuk kanë interesim. Çiftet pa probleme zakonisht janë në rrugën e tyre drejt ndarjes. Nuk po themi që gjuha e keqe ose abuzimi është në rregull, por grindjet e vogla nuk duhet t’ju shqetësojnë. Ato u ndodhin të gjithëve dhe kështu ju dhe partneri juaj mësoni ta kuptoni më mirë njëri-tjetrin. Edhe pajtimi pastaj është gjithmonë i këndshëm.

“Partnerët e lumtur adhurojnë të afërmit dhe miqtë e njëri-tjetrit”

Mos prisni që partneri t’i dojë pa kushte familjen dhe miqtë tuaj. Gjithashtu nuk duhet të jeni një fans i familjes së partnerit tuaj. Ju zgjidhni vetëm njëri-tjetrin për marrëdhënien. Pas kësaj, vetëm duhet të organizoni ndërveprim me të tjerët në mënyrë që askush të mos ofendohet. Çelësi është t’i komunikoni shpresat dhe kufijtë tuaj njëri-tjetrit dhe familjeve.

“Çiftet e lumtura janë gjithmonë bashkë”

Nëse mendoni se partnerët në çiftet e lumtura nuk ndahen kurrë, është një iluzion. Herët a vonë, çdo person dëshiron të kalojë pak kohë vetëm. Në bashkimet harmonike, partnerët e kuptojnë këtë dhe me qetësi i japin njëri-tjetrit hapësirë ​​personale. Asnjëherë nuk duhet të fajësoni veten që e dëshironi këtë gjë. Është i nevojshëm pak pushimi nga detyrat familjare. Kjo nuk do të thotë që ju keni pushuar së dashuruari partnerin tuaj: përkundrazi, ndihmon në ruajtjen e ndjenjave apo edhe t’i jepni një jetë të re marrëdhënies.

Artikuj të ngjashëm