Diona vjen atraktive dhe plot ngjyra në klipin e ri (VIDEO)

By

‘Mama’ e Diona Fonës erdhi.

Artistja erdhi plot ngjyra dhe shumë atraktive në klipin e ri të punuar nga Imagine.

Për projektin muzikor u përkujdes Dears Sylejmani.

Artikuj të ngjashëm