Dini detyrohet të zgjedh: Klan Kosovën apo Artmotion? (VIDEO)

By

Moderatori i njohur kosovar, njëri ndër figurat kryesore të ekranit, Alaudin Hamiti, nga drejtor i programacionit në Klan Kosova, mori përsipër një projekt tjetër të madh.

Hamiti që nga shtatori i vitit të kaluar, është drejtor i platformës digjitale Artmotion dhe ka lënë punën e drejtorit në Klan Kosova.

Por ai, ka vazhduar ta moderojë emisionin Nd’rrimi i Natës, megjithatë u detyrua nga shoqja e tij Liberta Spahiu që të zgjidhte në mes dy pozitave.

Në lojën “Haje ose Thuaje”, Liberta ka kërkuar nga Dini që të zgjedh në mes Klan Kosovës dhe Artmotion, por cilën zgjodhi ai?

Ndiqeni të plotë intervistën:

Artikuj të ngjashëm