Dikush e pyeti për Andin i cili është në videoklipin e Rinës, reagon Jasmina

By

Një nga arsyet pse ndodhi një krisje e madhe në rapotin e Jasmina Kadriut dhe Adni Artanit, ishte arsyeja se ky i fundit krijoi shoqëri me Diona Fonën kur ishte figurant në videoklipin e saj.

Ndërsa së fundmi, Rina lansoi këngë të re me videoklip pjesë e të cilit është Artani.

Dikush nga ndjekësit e Jasminës i theksoi këtë gjë ish-konkurrentes dhe ajo reagoi.

“Të pëlqeu kënga e Rinës në spot ishte Andi”, pyeti një nga ndjekësit.

“Pse duhet të më pyesni për figurantët nëpër klipe, keni marr vesh që paguhem si komentatore?

Bëhuni pak më kreativ, më pyesni për gjëra që ja vlen të flasësh”, u përgjigj ajo.

Artikuj të ngjashëm