Dikur produktet e bukurisë dukeshin shumë më ndryshe nga sot!

By

Gratë asnjëherë nuk do të ndalojnë së përpjekuri që të duken më të reja dhe më të bukura.

Por, nëse dikur ky ishte një mision shumë i vështirë që kërkonte shumë kohë dhe përkushtim, ditëve të sotme është shumë më ndryshe.

Avancimi i teknologjisë e ka mundësuar që të gjitha procedurat e bukurisë të thjestësohen, të marrin më pak kohë dhe për më tepër të jenë shumë më efektive.

Ditëve të sotme, nuk është e nevojshme që të përdorim pajisje shumë të mëdha dhe të rënda që t’i thajmë ose stilojmë flokët.

Ne ishim kuriozë të shihim se si ka ndryshuar rutina e bukurisë ndër vite dhe rezultatet janë mahnitëse.

Ndryshimet e produkteve dhe rutinës së bukurisë janë drastike, por një gjë ka mbetur e njëjtë – dëshira e grave që të duken gjithnjë e më bukur!

Kjo tharëse e flokëve duket shumë më e madhe se sa që është sot

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Maskat e bukurisë në vitin 1930 dhe sot

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Ideja e një tharëse statike të flokëve mbeti, por dizajni ndryshoi

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

 
Një makinë anti-celulit në vitin 1928 dhe sot

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Pastrimi i fytyrës dikur dhe sot

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Buzëkuqi në vitin 1930 VS buzëkuqi sot

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Mbajtëset e dhëmbëve 

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Kirurgjia plastike ka ndryshuar shumë nga viti 1930

What 15 Beauty Products Looked Like 100 Years Ago

Artikuj të ngjashëm