Dhurata Dora ndërron zhanër?!

By

Këngëtarja që kohëve të fundit është mëse e kërkuar Dhurata Dora, është në përgatitje të projektit të ri. Këngë kjo që na sjell Dhuratën në tjetër formë.

Ishim mësuar ta dëgjojm në ritme të ndezura e shumë verore, por që tani kënga e re që ka nisur të punohet është më e lehtë, më e qetë dhe ndoshta me një tekst më të ndjeshëm e me temë dashurie.

Se sa do ti shkoj ky stil që Dhurata ka zgjedhur kësaj radhe, i’a lëmë kohës.

Artikuj të ngjashëm