Dhjetë llojet e xhaketave të lëkurës që janë trendi

By

Të gjithë e dinë se një xhaketë e mirë nga lëkura mund ta ndryshojë krejtësisht pamjen tuaj.

Madje, nëse e mirëmbani dhe kujdeseni për të si duhet, një xhaketë lëkure mund të jetë pjesë e garderobës tuaj për shumë vjet me radhë.

Andaj, nëse keni vendosur që të investoni në një xhaketë të bukur nga lëkura, viti 2019 është koha e duhur për ta bërë këtë.

Nëse jeni duke kërkuar një xhaketë lëkure klasike apo ndonjë me më shumë ngjyra dhe aksesorë shtesë, atëherë hidhjani një sy koleksionit të xhaketave që i kemi përzgjedhur për ju.

Jemi të sigurt se nuk do të gaboni pavarësisht se cilën xhaketë do ta zgjedhni – sepse të gjitha janë shumë trendi dhe do t’ju bëjnë të dukeni me shumë stil.

Xhaketa klasike e lëkurës

 Xhaketë e lëkurës shumë e gjerë

Xhaketë e lëkurës e kombinuar me gëzof

Xhaketë zile nga lëkura [e ngushtë në pjesën e sipërme dhe e gjerë në pjesën e poshtme]

Xhaketë lëkure me ngjyrë të ndezur

Xhaketë lëkure me ngjyrë të bardhë

Xhaketë e gjatë nga lëkura

Xhaketë lëkure me thekë

Sako nga lëkura

Xhaketë lëkure me copa të ndryshme si mozaik

 

 

 

Artikuj të ngjashëm