‘Dhezet’ Mozzik me 7 milionë!

By

2015-ta ishte viti më i suksesshëm deri më tani i reperit jo më të ri në skenë Mozzik. Këngët e tij përpos që u bënë pjesë e listave muzikore ato regjistruan shifra të larta klikimesh.

Pas ‘Premtimet’ që regjistroi mbi 21 milionë shikime dhe afro 6 milionë me ‘Ama Dorën’, rrugën e vazhdoi me ‘Dhezu’.

Sot këtij klipi i është shënuar milioni i shtatë në YouTube teksa është duke punuar në projektin e ri.

Artikuj të ngjashëm