Deshifrohet titulli i këngës së re të Capital T?!

By

Kjo është e vërtetë!

Reperi Capital T ka muaj që është i angazhuar në projektin e tij më të ri. Bëhet

fjalë për një këngë me shumë ritëm e po ashtu me një videoklip shumë të

kushtueshëm.

Këtë herë nuk ka punuar me ndonjë produksion por ka krijuar një ekip të tij për vizualizimin e spotit.

Për të nxitur më shumë kureshtje, Kapo gjatë javës ka publikuar një imazh me disa numra ku ka kërkuar deshifrimin e titullit të prodhimit më të ri muzikor të Authentic.

448626 janë numra që përfaqësojnë shkronjat e titullit. Për ta dekoduar këtë, mjafton ti shikoni shkronjat që janë të shoqëruara në numrat në një smartphone.

Numri 4 përmban shkronjat H dhe I, 8shi T-në, numri 6 gërmëm M dhe N teksa në 2 shfaqet I.

Kombinimi i tyre jep titullin “HITMAN”. Këtë informacion për Prive e kanë konfirmuar edhe burime pranë Authentic. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm