Derisa po kënaqej në Sunny Hill, ky incident i ndodhi Anxhelina Hadërgjonajt

By

Gati se të gjithë morrën pjesë në festivalin e vitit në Sunny Hill. Nga njerëz që shkuan për të parë idolët e tyre, nga ata që shoqëruan ata që performuan dhe të famshëm të vendit tonë.

Prezente ishte edhe Anxhelina, e cila nuk humbi festivalin e sivjetshëm. .Ajo ka ndjekur nga afër performancën e këngëtarëve dhe videot në InstaStory gjatë zhvillimit të evenimentit, tregojnë se ajo po kënaqej pafund.

Pikërisht ajo që urrejmë të na ndodhë, i ndodhi Anxhelinës mbrëmë. Ajo në mesin e turmës humbi telefonin e saj.

Këtë e bëri të ditur në Instagram ku shkruan:

“Humba telefonin tim mbrëmë. Më kontaktoni në DM nëse ju duhem.” / Prive.al

Artikuj të ngjashëm