David Beckham një sportist i zoti mirëpo jo dhe një shofer i tillë

By

David Beckham është fotografuar dy herë brenda disa javëve, teksa parkon makinën në vende ku nuk duhet parkuar.

 David Beckham's car was pictured parked on a double yellow line earlier this week

Ai dhe makina e tij janë fotografuar në parkim në një vijë të dyfishtë të verdhë ndërsa po kryente disa punë në Cotswolds, për herë të dytë në disa javë.

 The former footballer was pictured heading into a deli store in Burford, Oxon, Oxfordshire

Vijat e dyfishta të verdha tregojnë një ndalim të pritjes në çdo kohë. Disa zona kanë përjashtime të veçanta që ju lejojnë të parkoni në linja në momente të caktuara, por këto do të shfaqen qartë në sinjalizimet në rrugë.

Sipas ligjeve të Britani të Madhe, në qoftë se nuk keni një leje parkimi për aftësi të kufizuara, nuk mund të parkoni në vija të dyfishta të verdha.

Burimi: The Sun

Artikuj të ngjashëm