Dasmë hollivudiane! Gjithçka dimë për dasmën e Justin Biber dhe Hailey Baldwin

By

Justin dhe Hailey Bieber kanë vendosur të thonë përsëri “Pranoj” në një vend që është larg rrugëve të tyre të zakonshme – por, padyshim, ata kanë rënë për hijeshitë e Karolinës së Jugut.

Image result for justin bieber hailey baldwin wedding

Biebers më në fund caktuan datën e tyre të dasmës, dhe TMZ mori një pamje të ftesave të tyre të dasmës – është e paktë të themi se ato nuk janë aspak tradicionale!

Është e mangët në specifika por thotë se ceremonia dhe festa do të mbahet më 30 shtator në Karolinën e Jugut.

Do të kujtoni … kjo është përpjekja e 4-të e Justin dhe Hailey për të caktuar një datë për dasmë – dhe duket se çifti më në fund është vendosur për një kohë dhe vend për t’i thënë njëri tjetrit “Pranoj”.

Burimi: TMZ.com

 

Artikuj të ngjashëm