Dasma e ëndrrave për Agnesa Vuthajn? Është ajo që ka çdo vajzë

By

Dasmën do zgjidhte ta bënte e izoluar nga të gjithë, e të ketë pranë vetëm njerëzit që i ka përzemërt dhe sigurisht njeriun e jetës.

Njëra nga vajzat më të famshme shqiptare, e njohur edhe për nga bukuria e edhe shkathtësitë e të bërit biznes, u bë këtë javë pjesë e rubrikës së emisionit Prive “Qitja Pikën”.

Agnesa Vuthaj ka treguar se cila do ishte dasma e ëndrrave të saj, ndërsa këtë ëndërr kanë pothuajse të gjitha vajzat, dhe me plot të drejtë!

“Dasma e ëndrrave për mua do të ishte në një ishull me njerëzit e familjes dhe miqtë që i dua”, ka thënë Agnesa për Prive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm