Dashuri në shikim të parë? Klajdi Haruni e thotë përgjigjen e tij! (VIDEO)

By

Këtë javë në rubrikën “60 Sekonda” në Prive, në pyetjet provokative të kësaj interviste, është përgjigjur Klajdi Haruni.

Këngëtari shqiptar, ka dhënë përgjigjet tij të sinqerta në pyetjet që i janë drejtuar.

Njëra ndër to ishte se “a beson ai në dashuri në shikim të parë?”

Dhe përgjigjja ishte pak befasuese për një djalë që i këndon dashurisë dhe është i lindur për serenata.

Ai tha se nuk beson shumë që ajo mund të ndodhë.

Për përgjigjet e tjera, ndiqeni intervistën!

Artikuj të ngjashëm