Dani nuk ka blerë kurrë veturë të vjetër dhe kjo është arsyeja!

By

I parapëlqen veturat “00” dhe ka vjet e vjet që nuk ka blerë më veturë të përdorur, dhe sigurisht i ka kushtet për të zgjedhur.

Për Prive këtë javë ai ka rrëfyer një histori interesante personale, të kohës kur kishte blerë një veturë të përdorur nga një çift i moshuar në Belgjikë, por që shpejt ajo makinë e kishte lënë në rrugë.

Që nga ai udhëtim me gruan e tij, Dani më nuk ka blerë veturë që nuk është me kilometrazhë “00”. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm