Dani ka historinë më të bukur me një fans, mënyra si janë takuar është më se e veçantë!(VIDEO)

By

Këngëtari kosovar Ramadan Krasniqi, këtë javë tregoi 10-të gjërat që s’i kemi dëgjuar kurrë për të.

Ai në intervistën e veçantë të Prive, “10-të gjëra që s’i dini”, ka zgjedhur të tregojë një histori shumë të bukur të tijën, me një fans në Belgjikë.

Dani rrëfen se ishte takuar me të në shtëpinë e prindërve të gruas së tij, por meqë personi në fjalë ishte nga Shqipëria, nuk e kishte parë Danin asnjëherë dhe s’e kishte njohur aty për aty.

E të tjerat janë histori, që duhet t’i dëgjoni me patjetër në intervistën e Danit! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm