Dalin në shitje biletat për koncertin e Alban Skenderajt, ja ku mund t’i gjeni (FOTO)

By

Pas koncertit madhështor në Prishtinë, Alban Skenderaj ka organizuar edhe një të tillë në Tiranë.

Këngëtarja ka njoftuar se koncerti mbahet më 27 shtator në Amfiteatrin e Liqenit dhe biletat sot dalin në shitje.

Të gjithë ju që adhuroni muzikën e Albanit, biletat mund t’i gjeni në hyrje të Liqenit, ana e Gardës, ora 9:00 – 21:00
– Tek Amfiteatri i Liqenit, ora 9:00 – 21:00
– Online në: ëëë.pentagrami.al dhe fizikisht: Në pikat EasyPay në gjithë Shqipërinë.

“Miq, nesër dalin në shitje biletat e koncertit “Nën yjet e Tiranës” që do të mbahet më datë 27 shtator, në Amfiteatrin e Liqenit.
Biletat mund t’i gjeni:

Fizikisht: Në hyrje të Liqenit, ana e Gardës, ora 9:00 – 21:00
– Tek Amfiteatri i Liqenit, ora 9:00 – 21:00
– Online në: ëëë.pentagrami.al
Fizikisht: Në pikat EasyPay në gjithë Shqipërinë”, ka njoftuar Albani përmes Instagramit./Prive.al

Artikuj të ngjashëm