Dafina dhe Tuna sërish me një bashkëpunim?

By

Në gusht të vitit 2010, u lansua një nga bashkëpunimet që mbeti hit i padiskutueshëm gjatë një dekade – Tuna, Dafina dhe 2po2 në këngën “Vibe”.

Ndërkaq, Prive merr vesh që dy këngëtares po vijnë sërish në një bashkëpunim.

Materiali i mëposhtëm ju sjellë të gjitha detajet! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm