Dadoja e Dukeshës Meghan Markle, jep dorëheqje

By

Javët e para të mëmësisë për Dukeshën, duket se kanë qenë kohë sfiduese për gjithë familjen mbretërore, sepse ajo është shumë protektive sa i përket vogëlushit Archie.

Burime të afërta të familjes tregojnë se ajo po refuzon çfarëdo lloj ndihme dhe nuk e lë askënd vetëm me foshnjën e saj.

As dadot që janë punësuar të kujdesen për foshnjën nuk kanë qenë të lejuara t’i ndihmojnë Dukeshës.

Burimet e afërta të familjes thanë “Ajo nuk lejon askënd afër Archie.” Pastaj shtuan se “Meghan e lë Dorian [dadon] ta mbajë vetëm disa minuta, pastaj i’a merr nga duart.”

Doria është kthyer në Los Angeles, menjëherë pas dy javësh që Archie u lind. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm