Cyanide e BimBimma me këngë për popullin! (Video)

By

Reperët Cyanide e BimBimma janë bërë bashkë për një prodhim muzikor. Një këngë aspak komerciale e madje është publikuar pa videoklip.

Lirika e saj është mjaft e ashpër për politikën në Kosovën dhe ngjarjet që po ndodhin.

Pavarësisht që u servua pa një spot, efektin kjo këngë po e arrin në publik pasiqë për pak orë po shënon shpërndarje të shumta.

Në hapsirën e komenteve në YouTube, reperët janë përkrahur për këngën ‘Popllit tim’./Prive

Artikuj të ngjashëm