Cozman me Vedatin dhe Osmanin!

By

Udhëtimet konstante të fytyrave publike shpeshherë bëjnë që aeroportet të jenë vend takim për ta.

Njejtë ka ndodhur me Cozman dhe Vedatin e Osmanin e Stupcave që janë bërë bashkë në aeroportin e Cyrihut.

Këtë moment e ka ndarë me fansat në Instagram reperi i cili si përshkrim të fotos ka shënuar fjalinë: “Azilantat e mi”.

Edhe pse bëjnë një jetë krejtësisht ndryshe nga një azilant duket se koha e kaluar së bashku po është tejet argëtuese.

Me Stupcat dhe humorin e tyre nuk kishe si të ndodhë ndryshe. /prive.al/

View this post on Instagram

Azilantat e mi…😂😂😂😂😂😂

A post shared by COZMAN (@cozman) on

Artikuj të ngjashëm