Çka po planifikon për vit të ri Kallashi?!

By

 Gati dy vite më parë Kallashi u shfaq në Prive për të treguar një tjetër realitet të vendit tonë.

Që atëherë u shndrrua në senzacion e target i medies. Donjeta tregoi se që nga ajo intervistë, interesimi për të u shtua dhe këngëtarët bën oferta por që tani po mendon të vazhdoj karrierën pa duete që të mos përfitoj askush nga emri i saj.

Për këtë arsye për festat e fundvitit Kallashi ka menduar të lançoj një këngë që do të mbaj emrin ‘Nëna dimër’.

Adhuruesve të saj ia sjell këtë dhuratë e ndërsa për vete ka një tjetër pritje: ‘Dëshira ime për vitin 2016 është me ardh babadimri te unë në shtëpi’ – u shpreh valltarja.

Artikuj të ngjashëm