Çka po dëshiron t’i bëj Dafina Zeqiri – Ermal Mamaqit?!

By

Të dy artistët, Dafina Zeqiri dhe Ermal Mamaqi shquhen për lirshmërinë dhe sensin e humorit që kanë e shkaku i të cilit pëlqehen dhe më shumë.

Javë më parë Ermal Mamaqi ishte në një turne në Amerikë, e me këtë rast ai takoi dhe këngtaren Dafina Zeqiri ku lajmëroi projkete të reja.

Me të kaluar ditët Ermali po shpalos albumin e fotografive të bëra me Dafinën, e cila po qëndron që një kohë të gjatë në Amerikë për përgatitjen e albumit për debutim ndërkombëtar.

Në fotografinë e publikuar shihet Dafina në shpinën e Ermalit e cila ka hapur gojën sikur do të hajë kokën e Ermalit.. E më këtë rast dhe fantazia komike e Ermalit nuk ka munguar dhe mbishkrimi që ka vendosur në fotografi është: ‘Dafina dy javë pa ngrënë’. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm