Çka po bën shqiptarja 25 vjeçare në Toronto? (Video)

By

Ajo u largua nga Shqipëria para 15 vite. Aktualisht Kejda Trungu jeton në Toronto dhe nga atje përmes rrjeteve sociale po mundohet të shërbej si motivim për ndjekësit e saj.

Kejda është e pasionuar pas fitnesit dhe ky është fokusi aktual.

“Jam e pasionuar pas fitnesit dhe për të ndryshuar jetën e njerëzve në një më të shëndetshme dhe të fortë. Unë jam e çertifikuar si Exercise Physiologist dhe Personal Trainer këtu në Toronto dhe nëpërmjet instagram shpresoj të arri sa më shumë njerëz, shqiptarë në veçanti, që ata të më njohin dhe të më ndjekin për motivim” – shprehet ajo.

Në instagram Kejdën mund ta gjeni përmes emrit: @ getfit_withk

https://instagram.com/p/5R1xNivykL/

https://instagram.com/p/3iLd8nPyvm/

https://instagram.com/p/3F0WrJPyoX/

Artikuj të ngjashëm