Çka përgatitën për Kurban Bajram, VIP-të?! (Video)

By

Të enjten u shënua dita e Kurban Bajramit e për këtë festë u përgatitën edhe personalitetet publike.

Prive zgjodhi tre VIP, për të parë se çfarë kanë përgatitur për këtë ditë.

Blerta Deliu dhe Ganimete Abazi zgjodhën të përgatisin ëmbëlsira, meqenëse janë një ndër recetat më të shpeshta që servohen në këtë festë.

Me ëmbëlsirë ishte edhe Naim Abazi por duke qenë mashkull më të lehtë e pati ta blej një sesa ta gatuaj vetë.

Për ta kuptuar se çka servuan ata të enjten, detajet zbulohen në materialin e përgatitur nga Prive./Prive.al

Artikuj të ngjashëm