Çka kanë të përbashkët Ledri dhe Kresha ?! (FOTO)

By

Të dy janë miq shumë të mirë me njëri-tjetrin. Por, miqësia dhe lloji i njejtë i muzikës që kultivojnë nuk është e vetmja e përbashkët e Ledrit dhe Mc Kreshës.

Dyshja tashmë kanë edhe veshjet e njejta. Bëhet fjalë për një duks me shqiponjë që është krijuar special për kualifikimin e Shqipërisë në Euro 2016.

Kresha këtë duks e mori dhuratë kurse nuk dihet nëse e njejta vlen edhe për Ledrin.

Tash përpos me plis, gati edhe me duks për Paris! /PRIVE,AL/

160328121707

Artikuj të ngjashëm