Çka do të thotë për ju ngjyra juaj e preferuar?

By

A e shpjegon ngjyra juaj e preferuar natyrën tuaj?

Njohja e këtyre tipareve mund t’ju ndihmojë të kuptoni pikat tuaja të forta, dobësitë tuaja, si mund të ndikoni te të tjerët dhe si të përmirësoni personalitetin tuaj.

Ngjyra vjollcë

Ju jeni një perfeksionist që kërkon siguri emocionale në jetë, dhe jeni një humanitar i mirë që ndihmon të tjerët në nevojë.

Ju keni një mendje të mirë, një zgjuarsi të gatshme dhe një aftësi për të vëzhguar gjërat që kalojnë pa u vënë re nga të tjerët. Ju keni një shkallë kotësie. Ju shfaqni një krijimtari të artit të shkëlqyeshëm. Ju kënaqeni me të thjeshtën, por njihni madhështinë.

Ngjyra e zezë

Ju vdisni për pushtet dhe kontroll në jetë, por shpesh jeni artistikë dhe intuitivë dhe nuk i ndani gjërat mirë me të tjerët.

Ju jeni mbi mesataren, të aftë me fjalë, konvencionalë, të përshtatshëm, të sjellshëm dhe të rregullt. Ndërsa e zeza mund të nënkuptojë “depresion” te psikologu klinik, për ju do të thotë “dinjitet”.

Ngjyra e bardhë

Ju jeni të organizuar dhe shumë të pavarur dhe mbështeteni në logjikë për të zgjidhur çdo problem. Ju vlerësoni rendin dhe elegancën e thjeshtë. Shija juaj është e rafinuar, duke shijuar gjëra që janë krijuar mirë dhe të bukura.

Ju keni një aftësi të veçantë për të gjetur thesare në vendet më të papritura. Ju jeni të veçantë dhe keni pritshmëri të lartë për veten tuaj si dhe të tjerët. Ju jo gjithmonë e pritni mirë zhgënjimin kur gjërat nuk shkojnë siç është planifikuar.

Aftësia juaj për të portretizuar një sens kontrolli pa marrë parasysh atë që mund të fshehë ndjenjat tuaja të vërteta.

Ngjyra gri

Ju jeni i lezetshëm, i vetëpërmbajtur dhe një person shumë i besueshëm që priret të pajtohet për të mbajtur paqen.

Preferimi i ngjyrës gri tregon se jeni të kujdesshëm dhe përpiqeni të bëni një kompromis në shumicën e situatave me të cilat hasni. Ju kërkoni qetësi dhe paqe dhe përpiqeni shumë të përshtateni sipas modelit tuaj.

Ngjyra e kuqe

Ju keni energji dhe vendosmëri, dhe ju preferoni veprime dhe sjellje që përmbajnë pak rrezik. Nevoja juaj më e madhe është për përmbushje fizike dhe palestër.

E kuqja tregon që ju jeni ekstrovert, të vendosur, të fuqishëm dhe të prirur për veprime impulsive dhe humor të ndryshueshëm. Ju ndjeni një simpati të thellë për qeniet njerëzore dhe keni një lëvizje të fortë seksuale. Ju jeni një optimist, por gjithashtu nuk hezitoni kurrë të shprehni ankesat tuaja.

Ngjyra rozë

E tëra çfarë dëshiron në jetë është dashuri e pakushtëzuar dhe të pranohet për atë që je nga bashkëmoshatarët e tu.

Ju keni një energji të lehtë, të afrueshme. Ju vini nga një vend për të supozuar se e mira peshon më shumë se e keqja në të gjithë dhe në çdo situatë.

I mençur dhe i zgjuar, jeni shumë social veçanërisht në grupe të vogla. Sjellja juaj e kujdesshme dhe inkurajuese ushqen miqësitë tuaja të gjata. Ju vërtet kënaqeni me suksesin dhe lumturinë e të tjerëve, veçanërisht miqtë dhe familjen tuaj.

Ngjyra portokalli

Ju pëlqen të jeni me njerëz dhe të shoqëroheni me ta, pasi dëshironi të pranoheni dhe respektoheni si pjesë e një grupi.

Preferimi i kësaj ngjyre tregon se jeni mirëdashës, ju pëlqen të jeni me njerëzit e tjerë dhe ndikoheni nga mendimet e jashtme. Ju bëni punë të mirë, keni besnikëri të fortë, ndjeni vullnet të mirë ndaj të tjerëve dhe keni një zemër të madhe.

Ngjyra blu

Ju dëshironi të gjeni paqen e brendshme dhe të vërtetën absolute dhe gjithmonë bëni një përpjekje të mendoni për të tjerët dhe nevojat e tyre.

Preferimi i kësaj ngjyre tregon që ju jeni të qëllimshëm dhe introspektiv. Ju keni bindje konservatore, tërhiqeni drejt një ambienti më të butë në kohë stresi dhe jeni të ndjeshëm ndaj ndjenjave të të tjerëve. Ju jeni miq besnikë dhe bëni një jetë të mirë.

Ngjyra jeshile

Ju jeni besnikë dhe shumë të sinqertë me të tjerët dhe e konsideroni reputacionin tuaj një pjesë shumë të rëndësishme të jetës tuaj.

Nëse ngjyra e gjelbër është ngjyra juaj, ju jeni një qytetar i mirë dhe shtylla e komunitetit. Ju jeni të sinqertë, të moralshëm, me reputacion dhe të ndjeshëm ndaj zakoneve dhe rregullave shoqërore. Ju ndjeni dashuri të thellë për familjen tuaj.

 

Artikuj të ngjashëm