Çka do të bëj operacion tani Big Mama?

By

Është kthyer në qendër të vëmendjes për shkak të humbjes së kilogramëve të tepërt, si rrjedhojë e një intervenimi në lukth.

Mirëpo, tani është radha e operacioneve plastike, për ti përmirësuar siç e thotë ajo ‘defekteve’ pas dobësimit.

Prive nga Big Mama ka kuptuar që ajo do të bëj ndërhyrje në hundë, gjoks dhe të pasme.

Këto do të ndodhin muaj më vonë dhe jo për momentin./Prive.al

Artikuj të ngjashëm