‘Çizmet ushtarake’ si të Gigi Hadid po bëjnë namin si trend

By

Si një nga modelet me më të paguarat në botë, Gigi Hadid me siguri zotëron këpucë të mjaftueshme që ajo mund të vishte një palë të re çdo ditë për një vit dhe asnjëherë të mos i riveshë të njëjtat dy herë. Por gjithsesi, ikona e modës vazhdon të kthehet përsëri te të njëjtat këpucë: çizmet klasike 1460 nga Dr. Martens.

Vetëm në javën e kaluar, Gigi është vërejtur duke veshur këpucët e saj në dy raste të ndara. Një herë, i kombinoi me një pamje komode të aeroportit të gjitha xhins, dhe një ditë më vonë me pantallona kargo.

Celebrity Sightings: September 17 - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020Celebrity Sightings: September 18 - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020

Po, ajo është e fiksuar. Në fakt, gjatë vitit të kaluar, Gigi është parë të veshë çizmet luftarake jo një herë, jo dy herë, por në dhjetë periudha të ndryshme.

Marc Jacobs, Sofia Coppola & Katie Grand Celebrate The Marc Jacobs Redux Grunge Collection And The Opening Of Marc Jacobs MadisonCelebrity Sightings In New York City - May 28, 2019Prada -Arrivals and Front Row: Milan Fashion Week Fall/Winter 2019/20Celebrity Sightings - Day 4: Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20Celebrity Sightings in New York City - April 22, 2019Celebrity Sightings In New York City - May 02, 2019Celebrity Sightings In New York City - April 23, 2019London Celebrity Sightings - February 15, 2019

Burimi: Seventeen.com

 

Artikuj të ngjashëm