Çiljeta inspirohet nga Nicky Minaj për klipin e fundit ?!

By

Çiljeta vetë e treta para pak ditësh publikoi klipin e ri me titull Big Booty, kënga nga fjalët të tingëllon e ngjajshme me të famshmen J Lo dhe Iggy Azzlea, por të kthehemi në temë…

Klipi i Çiljetës dhe ai i Nicki Minaj, së bashku me Cassie me titull “The Boys” kanë një skenë shumë madje shumë të ngjashme. Por ka një dallim.

Nicky është me Cassien, ndërsa në verzionin shqip është Çiljeta me Filloretën.

Artikuj të ngjashëm