Cili është raporti mes Albana e Arbana Osmanit?!

By

“Shiko kush luan” me lojën e ‘paintball’ ka ditur të krijoj lajme e të zbardhë raportet mes shumë personazheve të njohura të ekranit shqiptar.

Njëjtë ndodhi edhe në epsiodin e kësaj jave.

Albana Osmani u vu përballë zgjedhjes mes kolegëve, e mori përgjigje një nga pyetjet e kahmotshme.

Cili është raporti mes Albana Osmanit dhe Arbana Osmanit?! – E tashmë ka një përgjigje.

Albana u shpreh se mes tyre nuk ka pasur ndonjë miqësi ndonjëherë, arsyet e së cilës as ajo vetë nuk i di, teksa shtoi se ato kanë uruar njëra-tjetrën një herë në “700 vjet” për Vit të ri./Prive.al

Artikuj të ngjashëm