Cilën fjalë s’duhet t’ia thotë Shkumbinit, Mimoza Mustafa?!

By

Këngëtarja Mimoza Mustafa ishte këtë mbrëmje protagoniste e rubrikës Kutia në emisionin NIN të Klan Kosova.

Ajo iu përgjigj një vargu pyetjesh provokative të Liberta Spahiut që përfshijnë karrierën dhe jetën private megjithëse në momente të caktuara refuzoi të përgjigjej.

Se çka ka thënë këngëtarja në Kuti mund ta kuptoni përmes videos së mëposhtme. 

Artikuj të ngjashëm