Cilat janë planet e ardhme në muzikë të MC Qoppë-s? (VIDEO)

By

Kësaj radhe në rubrikën më të shkurtër “60 sekonda” u përgjigj MC Qoppa.

Çfarë tha ai për rikthimin e tij dhe për planet e tij të ardhme në muzikë?

Kuptoni më shumë në materialin e mëposhtëm të përgatitur nga Prive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm